Lipolézeres zsírbontás + Kavitáció + Vákuum + RF

Nem onnan fogysz, ahonnan szeretnéd?
Lehetséges célzott zsírbontásban gondolkodni?

 Igen  a lipolézeres + Kavitáció + Vákuum + RF kezelés azoknak nyújt hatékony alakformálási megoldást, akik FORMÁLNI szertnék alakjukat.

Nagyon sokoldalú készülék, a teljes körű alakformálás specialistája – multifunkciós, alkalmazásával garantált a testszépítés, kezelőfejei fém vázas burokban került legyártásra, igen strapabírók. A készülék kiemelkedő előnye a több technológiának köszönhetően, hogy nagyon jól kombinálható. A zsírsejtekkel és az összetettebb bőrszöveti problémákkal (cellulit, stria, megereszkedett bőr) szemben is sikeresen veszi fel a harcot.

A lipo lézer az orvosbiológia által több évtizede használt alacsony frekvenciájú lézertechnológiáját használja. A lipolézeres zsírbontás lényege, hogy a lézerfény a szervezetbe jutva úgy halad át az emberi test vezető közegein, hogy a bőr alatti zsírsejtek magjában fotokémiai reakció megy végbe. Miközben a lézer-energia behatol a bőrbe stimulálja a zsírsejtek membránját, melynek következtében a víz, a szabad zsírsavak és a glicerol kifolyik, s így a zsírsejtek mérete jelentős csökkenésen esik át. Fogalmazhatunk úgy is, hogy a zsírsejtek kiizzadják a zsírt és méreganyagokat. Egyes feldolgozott élelmiszerek, gyógyszerek és egyéb vegyi anyagok elraktározódnak a zsírsejtekben, lézeres lipo kezelés lemossa őket, ami kifejezetten kedvező az általános egészségi állapotnak is.

A lézerfény a környező szöveteket sértetlenül hagyja.

A zsírsejtek zsugorodása centiméterekben mérhető körméret csökkenést eredményez, maximális hatékonysággal csökkenti a zsírszövetet, miközben nem bántja a zsírt tároló sejteket radikálisan. A lézerfény hatására a zsírsejteket körülvevő hártya áteresztővé válik, ezzel megindul a zsírleadás és a méreganyagok intenzív kiürülése. Ezzel a kezeléssel a zsírsejtek nem robbannak szét, tehát nincs szükségük regenerálódási időre sem.

lipolezer

Hogyan történik egy lipo-lézer kezelés?

Fehérneműre vetkőzve a kezelőágyon minimum 30 perces pihenés alatt jön létre a célzott zsírbontás. A rugalmas rögzítő szalagokba helyezzük a lézer-fényt adó lapokat. A 6 nagy és 2 kis kezelőlap olyan nagy testfelületet képes lefedni, hogy minden kritikus pontot elérhetünk vele egyetlen kezeléssel. A makacs zsírdepók, melyek nem reagálnak diétára és testmozgásra, végre karcsúbbá tehetők.

A lézerfény hatására javul a mikrokeringés és a bőr oxigénellátottsága, a kezelt területen feszes és tónusos bőrt jön létre. Alkalmazása zsírcsökkentést, körméret csökkenést eredményez, ezért hatékony az alakformálásban. Narancsbőr csökkentő hatású, és elsőrangú a bőr rugalmasabbá tételében is. Csökkenti a striák láthatóságát. Jótékony a szövetek anyagcseréjére és vérkeringés javítására. Alkalmazható a bőrhibák fehérítésére, az arc, test fiatalítására, bőrcsíkok halványítására, cellulit csökkentésére. A lézeres stimuláció aktiválja a kollagén és elasztin rostokat, felgyorsítja a kollagén szintézist. Öregedés gátló, sőt megfiatalítja a kötőszövetet.

Hol végezhető akár egyszerre is a lézeres zsírbontás?

A kar, has, derék, comb, hát területén lévő “szalonna”, toka, de akár a bokára is helyezhető a lézeres kezelőeszköz. A kifolyt zsír a szervezet természetes anyagcseréje során távozik azaz  felszabaduló zsírt azonban el is kell égetni, hiszen a szervezetben van, nem tud egyszerűen elpárologni, olyan mintha lenyeltünk volna egy kanálnyi zsíradékot. Ezért  nagyon  fontos, hogy a terápia alatt jelentősen kevesebb energiát tartalmazó étrendet tartsunk, erőltessük meg a testünket, több mozgással, sok vizet igyunk, hogy a salakanyagok mielőbb távozni tudjanak.

lipolezeres-zsirbontas-hatekonysag

Turbó alakformálás:

Mindössze két alkalom után feszesebbé, simábbá válik a bőr. A cellulit még nem múlik el, de határozottan szebb képet mutat. Korrekt és tartós eredmény 6-9 kezelés alatt érhető el. Heti 3 kezelés az ideális, 2-3 héten keresztül.

Hogyan fokozhatjuk a zsírégetést?

Testmozgás, vagy nyirokkeringést fokozó izomstimulációs kezelés javasolt a kezelések után, hogy elégjenek  a szabad zsírsavak a testben, és a nyirokrendszert is segítsük a szervezet megtisztulási folyamatában. Ez a gép 65o – 940 nm hullámhosszon működik, ezért mind az izom fölött, mind az izom alatt található zsírsejtek bontásában megbirkózik. A nyirokkeringést serkentő Thermostimulációs technológia segíti elvezetni a zsírsejtekből kiürülő felesleges zsírokat és méreganyagokat.

Mi történik a kavitációs kezelés során?

A kavitációs ultrahang által generált hullámoknak köszönhetően a zsírsejtekben stimulációs hatására végtelen mennyiségű mikrobuborék képződik, fokozatosan kitágulnak, megnőnek kezelés során. A zsírsejtek fala ezt a mozgást nem tolerálják és végezetül összeomlanak, a bennük található zsír kifolyik, következhet a szervezetből való kiürítés. Könnyedén szabadulhatunk meg a csípőn, hason, combokon, fenéken és karokon felhalmozódott zsírrétegektől.

Mi történik a vákuumos kezelés során?

A vákuumos kezelés serkenti a lokális véráramlást, így a bőrben, a kötőszövetekben és az izomzatban lerakódott salakanyagok lebomlását és a szervezetből való távozását gyorsítja, végeredményben az anyagcserét serkenti. A technika alapja a vákuum ismétlődő, pulzáló hullámai, a bőr alatti szövetek összenyomásával stimuláljuk a sejtanyagcserét, ez a szövetek közötti jobb kommunikációt eredményezi, növeli a bőr rugalmasságát, egyenletesebb bőrtónust hoz létre.

Mi történik a rádiófrekciás kezelés során?

A meleg hőhatás stimulálja a bőrszövetet, segíti a bőr újramodellezését, hatására a bőr kisimul, kiváló a vékony, közepes és mély ráncok kezelésére, továbbá a fogyás után petyhüdtté vált bőr rugalmasságának visszaállítására. 

KEZELÉSI ELLENJAVALLATOK

A kavitációs zsírbontás nem alkalmazható a következő betegségek, állapotok esetében: magas vérnyomás, nagyobb fokú szívbetegség, sebek, májműködés elégtelensége, veseműködés elégtelensége, daganatos megbetegedés, nem kezelt cukorbetegség, pace-maker, szívizom-érelmeszesedés, belső és középfül panasz /kezelés zajának elviselhetetlensége miatt / , fertőző betegségek, lázas állapot, csonttuberkulozis, központi idegrendszer krónikus sérülése, autóimmun betegségek, epilepszia, fémprotézis, fémspirál, terhesség, szoptatás.

EREDMÉNYEK

• Tartós zsírbontó hatás
• Feszes és rugalmas bőr
• Intenzív cellulit csökkenés, sima bőrfelszín
• Karcsú combok, feszes has és formás csípő

Időtartam

A kavitációs zsríbontás kezelési ideje a testrészektől függően 30-150 perc. A kavitációs zsírbontás teljesen fájdalommentes eljárás.
6-10 alkalmas kúrákat ajánlunk a legoptimálisabb eredmény eléréséhez, mindamellet, hogy a vendég maximális együttműködése nélkülözhetetlen a kavitációs zsírbontás végső eredményéhez!