HIFU arcfiatalítás és alakformálás

Ultra HIFU 5 Pro Mikrofókuszált Ultrahangos Arc és Testkezelő Gépünk a legmodernebb ÚJ, FORRADALMI ARCLIFTING ELJÁRÁS és FOCUS HIFU kezelést tesz lehetővé, a szálbehúzás kozmetikai alternatívája, 2016 legújabb Trendje a ráncsimítás és bőrfeszesítés terén!

ultra-hifu-5-pro-mikrofokuszalt-ultrahangos-arc-es-testkezelo-gep

Hollywoodi sztárok is ezt az eljárást választották szépségük megőrzéséhez!
Rövid időn belül éveket fiatalodhat!
Nagy intenzitású mikro fókuszált ultrahangos terápia!

Már nálunk is elérhető az első plasztikai műtét nélküli lifting eljárás, a HIFU – Ultra Age – mikro fókuszált ultrahang kezelés! A HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound) kezelés az Egyesült Államokban a 2. legnépszerübb beavatkozás a mellnagyobbítás után. A páciensek 95 %-a elégedett az eredménnyel.

Optimalizált patronok!

A célterületnek és célszemélynek megfelelően 3 különböző mélységbe ható patronnal maximális személyre szabottság mellett végezheti kezeléseit. Továbbá a szoftver és a patron finomra hangoltságának köszönhetően a kijelzőn folyamatos állapot kijelzés jelzi a patron használtságát és aktuális élettartamát.

Megfelelő lövésszámok!

Teljes arc kb.550-600 lövés
Szem környéke kb.250-270 lövés
Nyak/toka kb.200-230 lövés
Dekoltázs kb.200-250 lövés

Felhívjuk vendégeink figyelmét, hogy a HIFU kezelés kiválasztásánál vegyék figyelembe, hogy a látványos hatás érdekében a maximális lövésszám rendkívül fontos tényező!

Ez a leghatásosabb lifting, amit a kozmetika nyújthat Önnek!

hifu-arckezeles

A HIFU technológia bizonyítottan:

1)  Beindítja a kollagén újramodellezését

2)  Beindítja az elasztin-termelést

3)  Erősíti a bőr felhám alatti rétegeit, azaz növeli a bőr alátámasztását, csökkenti a megereszkedettséget

4)  Megemeli a szemöldökvonalat, kinyitja a szemet

5)  Lelassítja a bőr természetes öregedési folyamatait

6)  Eléri az kötőszövet-izomréteg kontrakcióját, így megemeli az arcot

7)  Eltünteti a felesleges zsírszövetet, azaz csökkenti a tokát, javítja az arckontúrt.

Miért válassza ezt a kezelést?

– jelenleg ez a HIFU kezelés a leghatékonyabb természetes lifting eljárás,
– az amerikai FDA extrém biztonságos eljárásnak minősítette a technológiát,
– természetes fiatalítást tesz lehetővé: újraépíti a kollagén rostokat, megvastagítja az elvékonyodott irha réteget, növeli a bőr víztartalmát, hatására a bőr évtizedekkel fiatalosabban néz ki.

Kiknek ajánljuk?

Mivel 25 éves korunk után fokozatosan csökken a kollagén termelésünk, ezért ekkor már el lehet kezdeni a kezelést, de igazán 30 éves kor fölött indokolt. 35 éves kor után már kötelező elkezdeni a kezeléseket azoknak, akik szeretnék megőrizni szépségüket, hiszen a bőr ekkor még könnyebben újratermeli a kollagént. 60-70 éves kor fölött is van értelme a kezelésnek, a bőr még képes a kollagén indukcióra.

Milyen eredményre számíthat? Mely területeken alkalmazható?

A kezelés után azonnali lifting hatás észlelhető, minden vendégünk a kezelés után két héttel már látta a változást, a végső állapotot 3-6 hónap után érjük el, hiszen a kollagén újraépüléséhez idő kell. Jelentős liftinget, és látványos változást, emelkedést, feszesedést tapasztaltak a vendégeink az első kezelés után 3 és 6 hónap között.

A kezelhető területek: arc, toka, szemkörnyék, ajak körüli ráncok, kar, kézfej, dekoltázs, nyak, has, combok, térdek
Nem kezeljük: a gége területét, a szemüregen belül, az ajkakat és a tetovált területeket.

hifu

A HIFU technológia hatás mechanizmusa

A HIFU a High Intensity Focused Ultrasound angol szóból képzett képszó, melynek jelentése a magas intenzítású fókuszált ultrahang energia. A kezelés során a gép kezelőfejéből számunkra hallhatatlan, 20 kHz-nél magasabb hanghullámok távoznak, melynek köszönhetően a bőrünkben hő képződik. Ez az eljárás jóval melegebb hőhatást tud kifejteni a bőr mélyebb rétegeiben, mint eddig bármelyik másik. Ez az energia hullám intermolekuláris, azaz molekulán belüli vibrációhoz vezet, aminek köszönhetően létre jön maga a hő a bőrünkben. Ez körülbelül 60oC foknak felel meg, mely a bőrünk felszínén nem érezhető a kezelés közben. Ezen a hőfokon a szervezetnek beindul a már esetlegesen lelassult vagy szinte leállt kollagén termelése (kollagén genezis). Így szervezetünk mindenféle külső, idegen anyag nélkül önmagát tölti fel újra és feszesíti ki. A magas hőenergiának köszönhetően a bőr mélyebb rétegében (thermal injury zone: TIZ) kisebb sérülések jönnek létre, melyeknek mérete 1- 1,5 mm3. Matematikai modellezéseknek és más prototípus tanulmányoknak köszönhetően bebizonyították, hogy az energia szint növelésével a behatás mélysége nő, de a szövetsérülések mértéke ugyanakkora marad. Így nem lehet kárt tenni a kezelt bőrfelület szövetében.

Eredményessége és hosszan tartó hatása annak köszönhető, hogy más bőrrejuvenációs kezelésekkel ellentétben a bőr izmainál fejti ki hatását, így az alátámasztás áll helyre a bőrben, nem pedig a felszíni ráncok mélysége. Így a kezelés hatásossága vetekszik a sok pénzzel, fájdalommal és rehabilitcióval járó plasztikai arcfeszesítő műtéttel.

Miért egyedülálló tehát a HIFU technológia?

• Mert a legmélyebben ható non-invazív eljárás
• Mert a kockázatok és mellékhatások minimálisak, nincs felépülési idő
• Mert a legmagasabb hőmérsékletet éri el, így a legerősebb kollagén kontrakciót idézi elő
• Mert pontosan fókuszált, azaz minden más eljárásnál célzottabb kezelést biztosít
• Mert a bőr alatti zsírra, izomrétegre és a kollagén-termelésre egyaránt hat
• Mert 1 kezeléssel ér el látványos eredményeket

A HIFU kezelés 3-6 hónap alatt teljesen újramodellezi a bőrt.