Értágulat kezelés

Seprűvéna és rosacea kezelése E-Light (IPL + RF) technológiával

A bőr hajszálereinek kitágulása (seprűvéna) már fiatal korban is jelentkezhet, többnyire öröklött vagy hormonális okai vannak. A seprűvénák megjelenése szülés után gyakori a lábon, a combon, melyek pókhálószerűen elhelyezkedő hajszálértágulatok.

Idősebb korban főként az arcon és az alsó végtagokon jellemző a seprűvéna értágulatok kialakulása. A bőr felületén, arcon megjelenő hajszálértágulatok, apró visszerek orvosi tekintetben nem jelentenek betegséget, azonban a bőr saját színétől eltérő árnyalatuk miatt gyakran okoznak esztétikai problémát.

Az öröklött tényezőkön kívül a mozgásszegény életmód, hormonterápia és túlsúly is előidézhetik illetve súlyosbíthatják a tüneteket. Mivel ezeknek a kitágult ereknek nincsen tovább funkciója, eltüntetésükkel nem avatkozunk bele a szervezet működésébe. Ha viszont nem tüntetjük el őket, egyre jobban kitágulnak, és egyre kevésbé vállalhatjuk szabadon lábainkat.

Nálunk elérhető a mai kor egyik legmodernebb és leghatékonyabb értágulat kezelő eljárása, az E-Light. Ennek köszönhetően gyorsan és fájdalommentesen szabadulhatsz meg az esztétikailag zavaró tágult hajszálerektől, seprűvénáktól.

– A bőr felszínének esztétikai seprűvéna kezelésére a széles hullámsávú fény, az E-Light (IPL + RF) tökéletes megoldás.

– Az E-Light technológia két technológiát használ egy helyett, ami hatékonyabb eredményeket biztosít alacsonyabb energia szint mellett.

– Az E-Light sokkal hatékonyabb a sima IPL-nél, mivel az optikai és elektromos pulzus együttes kibocsátása az elektromos energiát a szőrtüszőnek arra a részére irányítja, amit már az elnyelt fény felmelegített.

– Sokkal nagyobb és fókuszáltabb thermo-hatás éri a célzott területet, mint egy sima fénypulzus, amellett, hogy a kisebb fényenergia-szükséglet miatt csökken az égés és a káros mellékhatások veszélye.

– Fontos tudni, hogy napbarnított vagy szoláriumozott bőr esetén nem alkalmazható a seprűvéna kezelés eljárás.

– Az eredmény 1 alkalom után is látható, de a teljes ‘siker’ érdekében átlagosan 3-5 kezelés szükséges

Az E-Light (IPL + RF) seprűvéna fényterápia technológiája az E-Light (IPL + RF) különböző hullámhosszok széles skáláját sorakoztatja fel, így lehetővé válik a seprűvéna kezelés eljárás sokrétűbb, rugalmasabb felhasználását bőrtípustól és a test eltérő adottságú területeitől függően.

rosacea

Ma világszerte a nők közel 50%-a szenved a tágult erek okozta problémáktól.

A hajszálér két fajtáját különböztetjük meg az elhelyezkedése alapján.
Az arcon található hajszáleresedés a rosacea, a lábon található pedig a seprüvéna elnevezést kapta.

E-Light (IPL + RF) előnyei:

– Azonnali tartós eredmény
– Bármely testrészen alkalmazható
– Fájdalommentes
– Kompressziós kötés a kezelés után nem szükséges
– Bármely évszakban alkalmazható
– Napozás, szolárium használat a kezelés után lehetséges
– Tartós eredmény
– Nincs allergiás vagy gyulladásos reakció
– Nincs bőrelszíneződés
– Szövetkímélő módszer