Alakformálás Testkezelés Elektrokozmetika

Akne pattanásos bőr kezelése

akne e-light

VISZLÁT AKNÉS-ZSÍROS BŐR!

Az E-Light akne kezelés elve, hogy a 430nm hullámhosszú fény megöli az akne propioni baktériumokat, csökkenti a faggyútermelést, halványítja az akne okozta elszíneződéseket és csökenti az aknés hegek mélységét.

Látványos a pórusméret csökkentésében és a zsíros-száraz területek kigyensúlyozásában.

Az E-Light technológia az IPL és Rádiófrekvencia együttes alkalmazását jelenti, mely a sima villanófényes kezelés továbbfejlesztett változata. A fény és a rádiófrekvenciás hő feszesítő hatása együttesen gyakorol látványos és eredményes hatást a bőrre.

AZ E-LIGHT FÉNY TERMÉSZETES, KÍMÉLETES ÉS RENDKÍVÜL EREDMÉNYES MEGOLDÁS AZ AKNE SÚLYOSABB FORMÁINAK A KEZELÉSÉRE IS.

AZ E-LIGHT KEZELÉSRŐL BŐVEBBEN

Az E-Light kezelésekből mindenképp kúra elvégzése javasolt, 6 alkalom, havonta egy alkalommal. A javulás a 2-3 kezelés után már szemmel látható, a gyulladások száma csökken, a bőr erősebb, szebb és kevésbé foltos, tág pórusú.

A kúra végeztével már csak ritkábban, 2-3 havonta egyszer lehet szükség fenntartó kezelésre. Látványosan javít a legsúlyosabb akne állapotán is. Kollagén termelést serkentő hatása miatt pedig segít feltölteni a hegeket és ellenállóbbá, feszesebbá teszi a bőrt.

MIK AZ E-LIGHT AKNE KEZELÉS HATÁSAI?
– Csökken az aknés gyulladások száma
– A pórusok kisebbek lesznek, a bőrtextúra javul
– A faggyútermelés csökken
– Az akne okozta elszíneződések, foltok halványodnak
– Az aknés hegek mélysége csökken
– A zsírosabb-szárazabb részek kiegyenlítődnek

acne e-light

GYAKORLATI TUDNIVALÓK

A kezelés előtti időszakban fontos a nap és szolárium kerülése.

A kezelést csak alap bőrszínen kezdjük meg, mivel a barnult bőr megéghet. Fontos, hogy a kezelt személy ne szedjen fényérzékenyítő gyógyszert és ne legyen fényérzékeny. A kezelés előtt 1 hónappal tilos a mikrodermabrázió, savas peeling, retinolos kezelések és egyéb, a bőr felső rétegét érzékenyebbé tévő kezelések elvégeztetése. A kezelés előtt tesztvillantás elvégzése szükséges, mely után 1 hetet várnunk kell annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk a bőr fény iránti toleranciájáról és személyre szabjuk a kezelési paramétereket.
A kezelést követően a bőr enyhén pirosas lehet.

Sminkelés lehetséges, de nem ajánlott. A kezelések utáni 2-3 hétben fontos a nap kerülése, magas faktorszámú fényvédő használata, a kezelést követő napokban az uszoda, szaunázás, forró fürdőzés kerülése.

A kezelést 3-4 hét elteltével javasolt ismételni.